top of page
  • Tamar Rosen Naim

בהשראת הנמל באשדוד והמסע של חומרי הגלם.

לפני שנה נפגשנו, הם ביקשו בהתחלה רק עיצוב לקומת ההנהלה, תוך כדי העבודה, הפרויקט גדל והפך לשיפוץ שלם של בנין בן שלוש קומות ותכנון מעבדת מזון.

בתחילת החודש סיימתי לעבוד על אחד הפרויקטים הגדולים והמרגשים שיצא לי לקחת בהם חלק. השטח גדול, התקציב נדיב, הצוות משובח, אבל מעל הכל יש לקוח שהאמין באנשי המקצוע. הוא נתן לי לרוץ ואני עפתי. יצאתי למסע בעקבות חומרי הגלם שלהם בין נמל אשדוד ליבשות רחוקות.

זה לא סוד שאני לא חסידת open space, עוד לפני עידן הקורונה, אני מאמינה שכל עובד צריך פינה משלו, ובשביל שהם יהיו אפקטיביים צריך לאפשר לעובדים שקט מחשבתי.

אם זאת, לפעמים החלל או אופי העבודה דורשים חלל משותף, גם כאן בסורפול הוחלט שקומת משרדים אחת תהיה open space, בחרתי למסגר את פינות העבודה בנגרות על מנת לתת לעובדים פרטיות וגם מקום אחסון דו צדדי.

בתמונות - קומת המשרדים open space, ומעבדת המזון שהוקמה לטובת בדיקת החומרים. צילום גדעון לוין.




11 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page